Voedingsindustrie en horeca

Wat is uw uitdaging in de

Voedingsindustrie en horeca?

We komen graag in contact met u om te kijken of we iets kunnen betekenen voor uw specifieke uitdaging of vraagstuk.

Metaalbewerking voor de voedselindustrie

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

RVS Montfoort heeft ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige voedselmachines voor diverse branches in de voedselindustrie. Van transportbanden tot kookunits, wij bieden een breed scala aan voedselmachines om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze voedselmachines worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder zuivel, fruit, aardappelen, vlees, zoetwaren, margarine, vetten en oliën, dranken en vele andere soorten voedselproductie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen en streven ernaar om machines te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen, zoals de HACCP-norm.

Onze voedselmachines variëren van machines voor het wassen, drogen en snijden van groenten tot machines voor vleesverwerking. Ook machines voor de bakery industrie, zoals zoetwaren, koek en snacks, behoren tot ons portfolio. Onze producten omvatten onder meer repensnijders, schnitzelpletters, kookunits en diverse soorten RVS transporteurs, zoals opvoerschroeven, opvoerbanden en transportbanden.

Als expert op het gebied van roestvast staal produceren wij voedselmachines van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, oxidatie en andere omstandigheden die zich kunnen voordoen in de voedselindustrie. Wij zetten ons in om onze klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en efficiëntie.

Onze projecten in de

Voedingsindustrie en horeca

RVS afzuigkappen

Bij RVS Montfoort produceren wij al ruim 12 jaar RVS afzuigkappen van topkwaliteit voor onze gewaardeerde klant BOS Fornuizen. Als leverancier van hoogwaardige afzuigoplossingen.

RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalieën veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.

Gerelateerde diensten

Voor deze industrie (en voor andere industrieën) verrichten wij de volgende diensten.

RVS frezen

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort
Met RVS frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Aluminium frezen

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort
Met aluminium frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Kunststof frezen

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort
Met kunststof frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Zagen

Dikkere platen RVS kunnen ook met grote efficiëntie gezaagd worden met een van onze zaaginrichtingen.

Assemblage

RVS Montfoort assembleert diverse halffabricaten tot één geheel zoals plaatwerkcomponenten, CNC-bewerkte componenten en gelaste samenstellingen voor verschillende industrieën

Afbramen

Met afbramen verwijderen we scherpe randen van het metaal voor een betere kwaliteit en om veiligheid te waarborgen.