Farmaceutische industrie

Wat is uw uitdaging in de

Farmaceutische industrie?

We komen graag in contact met u om te kijken of we iets kunnen betekenen voor uw specifieke uitdaging of vraagstuk.

Metaalbewerking in de farmaceutische industrie

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

RVS Montfoort is een expert op het gebied van roestvast stalen onderdelen en produceert deze ook voor de farmaceutische industrie. In de farmaceutische industrie worden veel verschillende producten geproduceerd, van medicijnen tot medische apparaten. Wij begrijpen dat deze industrie hoge eisen stelt aan de kwaliteit, hygiëne en veiligheid van producten en materialen.

Als specialist op het gebied van roestvast stalen ontwerpen, produceren wij op maat gemaakte onderdelen en producten voor de farmaceutische industrie. Hierbij kunt u denken aan roestvast stalen tanks, leidingen, pompen, filters en kleppen voor de productie van farmaceutische producten.

Naast deze producten produceren wij ook roestvast stalen interieurs en karren voor operatiekamers en hebben we ervaring met het ontwerpen en produceren van speciale oplossingen voor de farmaceutische industrie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld op maat gemaakte roestvrijstalen kasten, rekken en trolleys ontwerpen en produceren om materialen en producten veilig en efficiënt te vervoeren en op te slaan.

Gerelateerde diensten

Voor deze industrie (en voor andere industrieën) verrichten wij de volgende diensten.

Afwerking

Vormgeving

Snijbewerking

Verspaning

Lassen

Zagen

Dikkere platen RVS kunnen ook met grote efficiëntie gezaagd worden met een van onze zaaginrichtingen.