RVS afzuigkappen

Bij RVS Montfoort produceren wij al ruim 12 jaar RVS afzuigkappen van topkwaliteit voor onze gewaardeerde klant BOS Fornuizen. Als leverancier van hoogwaardige afzuigoplossingen.
RVS afzuigkap

Stijlvol en eenvoudig te reinigen

Of het nu gaat om een modern appartement, een restaurantkeuken of een professionele keukeninstallatie, wij begrijpen dat elk project unieke eisen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor RVS afzuigkappen die perfect passen bij de specifieke behoeften en voorkeuren van onze klant. Van afmetingen en vormen tot stijlvolle afwerkingen, we streven ernaar om aan al uw eisen te voldoen.

Vakmanschap en maatwerk

Onze samenwerking met BOS Fornuizen heeft ons in staat gesteld om onze expertise te verfijnen en op maat gemaakte RVS afzuigkappen te produceren die perfect aansluiten bij hun unieke behoeften en specificaties. Of het nu gaat om het vervaardigen van afzuigkappen in verschillende afmetingen, vormen of afwerkingen, wij streven naar vakmanschap en perfectie in elk detail van ons werk.

Stijlvol design en duurzaamheid

Onze RVS afzuigkappen combineren stijlvol design met duurzame materialen en constructie, waardoor ze niet alleen een elegante toevoeging zijn aan elke keukenruimte, maar ook bestand zijn tegen de tand des tijds. Het gebruik van hoogwaardig roestvast staal zorgt voor een tijdloze esthetiek en biedt uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor onze afzuigkappen geschikt zijn voor zelfs de meest veeleisende keukenomgevingen.

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in afzuigkappen kunt u bij Bos Fornuizen B.V. terecht. Wilt u echter een samenwerking met ons aangaan voor vergelijkbare projecten, schroom dan niet om contact op te nemen!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!

Gerelateerde projecten

RVS trapleuningen en terrasafscheidingen

Voor plaatselijke voetbalvereniging Montfoort S.V.’ 19 hebben wij de trapleuningen en terrasafscheidingen mogen produceren.

Spuitwerk superjachtonderdelen

Na productie van superjachtonderdelen werken we deze af in onze in-house spuitinrichting voor betere esthetiek en duurzaamheid.

RVS besturingskasten

Zorg dat elektronica goed beschermd is met besturingskasten van RVS

RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalieën veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.