RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalieën veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

Roestvrijstalen tanks voor diverse industrieën

RVS tanks bieden een aantal duidelijke voordelen: ze zijn beter bestand tegen roest/corrosie en vlekken dan regulier staal, en zeer goed schoon te maken. Dit maakt het zeer geschikt voor het gebruik in farmaceutische industrie, voedingsindustrie en de petrochemische industrie, om voedingsmiddelen of stoffen in op te slaan. Hygiëne is in al deze branches van groot belang.

Voor de chemische industrie kunnen RVS tanks noodzakelijk zijn als er chemicaliën worden opgeslagen die corrosieve eigenschappen hebben.

Wij zorgen ervoor dat alle RVS tanks voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en bieden daarmee een aantal significante voordelen:

  1. Weerstand tegen roest en corrosie: RVS tanks zijn aanzienlijk beter bestand tegen roest en corrosie in vergelijking met regulier staal. Dit kenmerk waarborgt de integriteit van opgeslagen producten en verlengt de levensduur van de tanks, wat essentieel is in sectoren zoals de farmaceutische, voedings- en petrochemische industrie.
  2. Eenvoudig schoon te maken: Een ander voordeel van RVS tanks is hun gladde, gemakkelijk schoon te maken oppervlak. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor sectoren waar hygiëne van het grootste belang is, zoals de farmaceutische en voedingsindustrie. De eenvoudige reiniging draagt bij aan de naleving van strenge hygiënenormen.
  3. Veiligheid bij opslag van chemicaliën: In de chemische industrie zijn RVS tanks vaak noodzakelijk vanwege hun vermogen om corrosieve chemicaliën veilig op te slaan. De inherent hoge weerstand tegen chemische reacties en corrosie minimaliseert het risico op lekkage en beschermt het milieu en de werknemers.
  4. Maatwerk voor diverse toepassingen: RVS Montfoort onderscheidt zich door het aanbieden van op maat gemaakte RVS tanks. Dit betekent dat klanten kunnen profiteren van tanks die zijn aangepast aan hun specifieke behoeften. Hierdoor kunnen ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en optimaal profiteren van de voordelen van RVS in hun specifieke branche.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!

Gerelateerde projecten

RVS afzuigkappen

Bij RVS Montfoort produceren wij al ruim 12 jaar RVS afzuigkappen van topkwaliteit voor onze gewaardeerde klant BOS Fornuizen. Als leverancier van hoogwaardige afzuigoplossingen.

RVS trapleuningen en terrasafscheidingen

Voor plaatselijke voetbalvereniging Montfoort S.V.’ 19 hebben wij de trapleuningen en terrasafscheidingen mogen produceren.

Spuitwerk superjachtonderdelen

Na productie van superjachtonderdelen werken we deze af in onze in-house spuitinrichting voor betere esthetiek en duurzaamheid.

RVS besturingskasten

Zorg dat elektronica goed beschermd is met besturingskasten van RVS

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.