RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.

Kookunits voor de horeca/voedingsindustrie

Wij produceren hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen. Hierbij letten wij erop dat de kookunits veilig in gebruik zijn en voldoen aan de vaste veiligheidsvoorschriften en de HACCP norm.

Een kookunit verschilt per keer in functie en in uiterlijk. Zo produceren wij compacte kookunits en keukeninstallaties voor in marktkramen, maar ook keukens met een hogere capaciteit voor grote restaurants.

De voordelen

RVS Montfoort denkt graag met u mee over de beste kookunit of keukeninstallatie er voor u uitziet. Dit doen we als volgt:

  1. We denken mee over het ontwerp en meten alles goed in, en laten ons engineeringteam hun werk doen. Ze zorgen er zorgvuldig voor dat uw keuken er ontworpen is naar uw eisen.
  2. We zorgen ervoor dat uw keuken voorzien is van voldoende ventilatiemogelijkheden en praktisch is ingericht, waarbij we u kunnen adviseren op dit vlak.
  3. Onze kookunits voldoen aan de HACCP-norm voor de waarborging van voedselveiligheid.

Bij RVS Montfoort is er veel mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek en maken de kookunits zo dat ze voldoen aan uw wensen en uw gebruiksdoeleinden. Vraag online de offerte aan of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!

Gerelateerde projecten

RVS trapleuningen en terrasafscheidingen

Voor plaatselijke voetbalvereniging Montfoort S.V.’ 19 hebben wij de trapleuningen en terrasafscheidingen mogen produceren.

Spuitwerk superjachtonderdelen

Na productie van superjachtonderdelen werken we deze af in onze in-house spuitinrichting voor betere esthetiek en duurzaamheid.

RVS besturingskasten

Zorg dat elektronica goed beschermd is met besturingskasten van RVS

RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalie├źn veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

Farmaceutische vaten van RVS

Bij RVS Montfoort hebben wij veel ervaring met het produceren van RVS vaten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.