RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

Schnitzelpletters voor de voedingsindustrie

15 jaar geleden is RVS Montfoort gestart met de productie van haar eerste eigen voedselmachine: de Schnitzelpletter. Het pletten van vlees verbetert de zachtheid en sappigheid ervan. Door het vergroten van het oppervlak en het creëren van een gelijkmatige textuur, wordt het vlees ook visueel aantrekkelijker. Bovendien zorgen gelijke en kortere kooktijden ervoor dat er minder gewichtsverlies optreedt. Inmiddels zijn de schnitzelpletter en nog vele andere machines uitgegroeid tot een succes. 
In de loop der jaren zijn er meerdere uitvoeringen in capaciteit, lengte en hoogte bijgekomen. Iedere machine wordt vanuit de standaard met klant specifieke opties gebouwd, waar nodig maken wij uw machine compleet naar uw specifieke wensen.

Varianten Schnitzelpletter

Er zijn verschillende soorten schnitzelpletters gemaakt. Zo is er een tandemuitvoering die inmiddels wereldwijd (in 18 landen) in vele vleesverwerkende productielijnen wordt toegepast. Deze tandemuitvoering werd ooit volledig naar de wensen van de klant gebouwd en was zo uitgevoerd om de capaciteit van de machine twee maal te vergroten. Aan de hand van onze klant specifieke tekeningen kon de klant de machine alvast in passen in haar productielijn zodat deze direct na levering inzetbaar was.

Standaard zijn de Schnitzelpletter machines leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen (Het getal staat voor de breedte van de band in millimeter).

  • RMP250
  • RMP400
  • RMP600
  • RMP1000

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!

Gerelateerde projecten

Spuitwerk superjachtonderdelen

Na productie van superjachtonderdelen werken we deze af in onze in-house spuitinrichting voor betere esthetiek en duurzaamheid.

RVS besturingskasten

Zorg dat elektronica goed beschermd is met besturingskasten van RVS

RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalieën veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.

Farmaceutische vaten van RVS

Bij RVS Montfoort hebben wij veel ervaring met het produceren van RVS vaten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.