Assemblage

Bij RVS Montfoort kunt u ook terecht voor het samenvoegen van diverse halffabricaten tot een compleet geheel. Onze gespecialiseerde assemblagedienst zorgt ervoor dat verschillende halffabricaten in verschillende sectoren, zoals de jacht-, farmaceutische-, voedsel-, petrochemische- en machinebouw industrie, vakkundig worden gemonteerd.

Met behulp van onze ervaren vakmensen wordt de naadloze integratie van roestvast stalen onderdelen gegarandeerd, waarbij zowel de mechanische als de functionele aspecten van de machines worden geoptimaliseerd. Bovendien wordt de constructie zorgvuldig en nauwkeurig op kwaliteit geïnspecteerd, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige resultaten.

RVS frezen

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort
Met RVS frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Aluminium frezen

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort
Met aluminium frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Kunststof frezen

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort
Met kunststof frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Afwerking

Vormgeving

Snijbewerking

Verspaning

Lassen

Zagen

Dikkere platen RVS kunnen ook met grote efficiëntie gezaagd worden met een van onze zaaginrichtingen.

Assemblage

RVS Montfoort assembleert diverse halffabricaten tot één geheel zoals plaatwerkcomponenten, CNC-bewerkte componenten en gelaste samenstellingen voor verschillende industrieën