RVS trapleuningen en terrasafscheidingen

Voor plaatselijke voetbalvereniging Montfoort S.V.’ 19 hebben wij de trapleuningen en terrasafscheidingen mogen produceren.

Sinds de fusie van voetbalvereniging MSV’19 en VV Montfoort in 2019 is Montfoort S.V.’19 hard bezig met het realiseren van de nieuwe kantine. De wens van de fusieclub was dat de kantine via twee trappen naar buiten bereikbaar zou worden om de aansluiting met de tribune te verbeteren. Uiteraard was het van belang dat zowel de trappen als terras-/tribuneafscheidingen tegen weersinvloeden bestand en veilig zijn, en bovendien qua ontwerp stijlvol en passend zijn.

Veiligheid 

Veiligheid staat voorop bij elke constructie die we ontwerpen en produceren. De RVS terrasafscheidingen die we voor Montfoort S.V. ’19 hebben gemaakt, bieden niet alleen de nodige bescherming voor de bezoekers van het terras, maar ook een helder zicht op het speelveld. Het toegevoegde glaspaneel zorgt voor een ongehinderd zicht, terwijl de RVS constructie zorgt voor stevigheid en stabiliteit, ook onder invloed van extremere weersomstandigheden.

 

Stijlvol design

Naast functionaliteit streven we ook naar een stijlvol en eigentijds ontwerp dat past bij de uitstraling van de Montfoort S.V. ’19 faciliteiten. Onze RVS terrasafscheiding met glas combineert strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een minimalistisch design, waardoor de terrasafscheiding een mooie aanvulling is op de moderne uitstraling van de club.

 

Uitgebreide samenwerking

RVS Montfoort is al jaren sponsor van de club en draagt graag zijn steentje bij aan de ontwikkeling van de voetbalvereniging. Wij zijn erg trots dat we naast de RVS trapleuningen en RVS terrasafscheidingen ook de staalbalustrades hebben mogen produceren.

 

Ontdek meer

Benieuwd naar wat RVS Montfoort voor uw sportclub of andere faciliteiten kan betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor op maat gemaakte RVS constructies die voldoen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Samen kunnen we werken aan het realiseren van veilige, functionele en stijlvolle oplossingen die uw faciliteiten naar een hoger niveau tillen!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!

Gerelateerde projecten

Spuitwerk superjachtonderdelen

Na productie van superjachtonderdelen werken we deze af in onze in-house spuitinrichting voor betere esthetiek en duurzaamheid.

RVS besturingskasten

Zorg dat elektronica goed beschermd is met besturingskasten van RVS

RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalieën veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.

Farmaceutische vaten van RVS

Bij RVS Montfoort hebben wij veel ervaring met het produceren van RVS vaten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.