Spuitwerk superjachtonderdelen

Na productie van superjachtonderdelen werken we deze af in onze in-house spuitinrichting voor betere esthetiek en duurzaamheid.

Verlengde levensduur

Hoewel RVS al lang meegaat, kan het spuiten van superjachtonderdelen de levensduur verder verlengen, ook bij blootstelling aan weer en wind.

Engineering, productie & afwerking

Door onze eigen engineering en productieafdeling kunnen we niet alleen uw onderdelen spuiten, maar ook compleet vervaardigen.

Hoogste kwaliteitseisen

Spuitwerk voor superjachten moet niet alleen zorgen voor een lange levensduur, maar ook visueel goed ogen. Ons spuitwerk zal daarom worden onderworpen aan de hoogste kwaliteitscontroles.

Voor een luxueuze uitstraling en verbeterde duurzaamheid

RVS Montfoort heeft een lange geschiedenis in de yachtingindustrie en staat bekend als een betrouwbare partner voor superjachtbouwers wereldwijd. Onze betrokkenheid bij het productieproces begint in onze moderne productiehal, waar we ons specialiseren in het maken van hoogwaardige onderdelen, zoals deursystemen. Deze onderdelen zijn van vitaal belang voor de functionaliteit en het uiterlijk van luxe superjachten.

Naast het produceren van deze componenten, verzorgen we ook de assemblage op locatie door heel Europa. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken met superjachtbouwers om ervoor te zorgen dat elk onderdeel naadloos in het ontwerp van het jacht past en voldoet aan de hoogste normen voor functionaliteit en veiligheid.

Daarnaast zijn we trots op onze gespecialiseerde spuitwerkfaciliteit, waar we zorgvuldig kleur en afwerking aanbrengen op diverse onderdelen van superjachten. Dit doen we niet alleen om esthetische redenen, maar ook om de duurzaamheid te verbeteren. Onze verfprocessen zorgen ervoor dat de onderdelen bestand zijn tegen de uitdagende maritieme omgeving en langdurige blootstelling aan zout water en UV-straling.

Sector(en)

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!

Gerelateerde projecten

RVS afzuigkappen

Bij RVS Montfoort produceren wij al ruim 12 jaar RVS afzuigkappen van topkwaliteit voor onze gewaardeerde klant BOS Fornuizen. Als leverancier van hoogwaardige afzuigoplossingen.

RVS trapleuningen en terrasafscheidingen

Voor plaatselijke voetbalvereniging Montfoort S.V.’ 19 hebben wij de trapleuningen en terrasafscheidingen mogen produceren.

RVS besturingskasten

Zorg dat elektronica goed beschermd is met besturingskasten van RVS

RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalie├źn veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.