Farmaceutische vaten van RVS

Bij RVS Montfoort hebben wij veel ervaring met het produceren van RVS vaten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Farmaceutische vaten van RVS die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

Voor de productie en opslag van geneesmiddelen moeten tanks uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bij RVS Montfoort hebben we ruime ervaring in de engineering en vervaardiging van RVS opslagtanks voor de farmaceutische industrie. Zo moet de werknemersveiligheid te allen tijde goed beschermd zijn en mogen gevaarlijke stoffen uiteraard niet lekken om de veiligheid van personeel en milieu te beschermen. Vaten moeten dus bestand zijn tegen hoge druk, temperatuurschommelingen en geschikt zijn voor de opslag van chemische middelen. En uiteraard bestand tegen corrosie!

Voordelen van farmaceutische vaten van RVS Montfoort

RVS Montfoort is in staat om de perfecte farmaceutische vaten voor u te laten ontwerpen door onze in-house engineeringsafdeling, die ervoor zorgt dat uw vaten voldoen aan de volgende eisen:

  1. Hygiëne en steriliteit: RVS is een niet-poreus materiaal met een glad oppervlak, waardoor het gemakkelijk is te reinigen en steriliseren. Dit helpt bij het handhaven van strenge hygiëne-eisen in de farmaceutische industrie.
  2. Corrosiebestendigheid: RVS is bestand tegen corrosie, wat betekent dat het materiaal niet reageert met de farmaceutische producten die erin worden opgeslagen of verwerkt. Dit helpt bij het behouden van de kwaliteit en zuiverheid van het product.
  3. Duurzaamheid en sterkte: RVS is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen extreme temperaturen en druk. Dit maakt het geschikt voor het opslaan en verwerken van een breed scala aan farmaceutische producten.
  4. Temperatuurcontrole: RVS heeft goede thermische eigenschappen, wat betekent dat het de temperatuur van de inhoud goed kan reguleren. Dit is cruciaal voor het bewaren van temperatuurgevoelige farmaceutische producten.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!

Gerelateerde projecten

RVS trapleuningen en terrasafscheidingen

Voor plaatselijke voetbalvereniging Montfoort S.V.’ 19 hebben wij de trapleuningen en terrasafscheidingen mogen produceren.

Spuitwerk superjachtonderdelen

Na productie van superjachtonderdelen werken we deze af in onze in-house spuitinrichting voor betere esthetiek en duurzaamheid.

RVS besturingskasten

Zorg dat elektronica goed beschermd is met besturingskasten van RVS

RVS tanks

Sla voedingsmiddelen of chemicalieën veilig op en voldoe aan de strengste kwaliteitsnormen.

RVS schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

RVS kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.