Spinner

U2520

Meer over deze machine

Spinner U2520 CNC Freesbank

De Spinner U2520 is een state-of-the-art CNC freesbank, ontworpen voor hoogwaardige bewerkingen. Deze machine valt op door zijn 5-assige simultane bewerkingsmogelijkheden gecombineerd met een lang bed, waar er 3-assig werk van ruim 2600mm gemaakt kan worden.

Een van de voordelen van de Spinner U2520 is de losse haakse kop, die bijdraagt aan de flexibiliteit en veelzijdigheid bij het bewerken.

Met een 5-assig bereik van 600 mm kan deze freesbank een breed scala aan werkstukken hanteren. Het werkbereik van de machine is royaal, met een Z-as van 460 mm, een Y-as van 520 mm en een X-as van 2660 mm.

De Spinner U2520 heeft een vermogen van 22 kW, waarmee het in staat is om diverse materialen te frezen, waaronder RVS, aluminium, staal en kunststof. Het toerental van de machine is maximaal 14.000 rpm. Dit in combinatie met een voedingssnelheid van 48 meter per minuut, zorgt voor snelle en efficiënte productieprocessen.

Het programmeren van de Spinner U2520 wordt uitgevoerd met Edgecam, wat een intuïtieve en krachtige oplossing biedt voor het optimaliseren van de CNC-bewerkingen.

Machinespecificaties

Programmatuur
Edgecam in combinatie met de Siemens 840D SL besturing
Werkbereik
x = 2660 mm, y = 520 mm, z = 400 mm
Toerental
max. 14.000 rpm
Voeding
48 m/min
Materialen
RVS, aluminium, staal, kunststof
Aantal assen
5

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

5-assig frezen

5-assig frezen biedt hogere precisie, complexe vormen, kortere productietijd, minder opspanningen en een betere oppervlakteafwerking.
frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Frezen

Met frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!