Schiess

Vertiflex 70300

Meer over deze machine

Schiess Vertiflex 70300 CNC-freesbank

De Schiess is een veelzijdige 4-assige freesmachine, uitgerust met een B-as waardoor de machine over een kantelbare kop beschikt. Dit stelt de machine in staat om diverse bewerkingen uit te voeren op verschillende vlakken zonder dat het werkstuk opnieuw moet worden opgespannen.

Het programmeren van de Schiess wordt doormiddel van Edgecam gedaan, wat bijdraagt aan een efficiënt en nauwkeurig productieproces. De machine heeft een maximum toerental van 10.000 rpm en beschikt hierbij over een hoog vermogen van maar liefst 46 kW.

Bovendien kan de Schiess een breed scala aan materialen bewerken, waaronder RVS, aluminium, staal en kunststof. Dit maakt het tot een veelzijdige keuze voor diverse toepassingen. Het werkbereik van de machine is indrukwekkend, met een X-as bereik van 3000 mm, een Y-as bereik van 700 mm en een Z-as bereik van 695 mm.

Machinespecificaties

Aantal assen
4
Indexeren
Ja
Programmatuur
Edgecam in combinatie met de Siemens 840D SL besturing
Toerental
max. 10.000 rpm
Vermogen
max. 46 kW
Materialen
RVS, aluminium, staal, kunststof
Werkbereik
x = 3.000 mm, y = 700 mm, z = 695 mm

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

RVS frezen

Met RVS frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.
frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Aluminium frezen

Met aluminium frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.
frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Kunststof frezen

Met kunststof frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Afwerking

Vormgeving

Snijbewerking

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!