Quaser

MV184P/12B

Meer over deze machine

Quaser MV184P/12B CNC Freesbank

De Quaser MV184P/12B is een CNC freesbank die is uitgerust met een 25 kW motor. Met deze capaciteit is de machine in staat om verschillende soorten materialen te bewerken. Het werkbereik van de Quaser MV184P/12B omvat een X-as van 1020 mm, een Y-as van 610 mm en een Z-as van 610 mm. Dit geeft aan dat de machine in staat is om met een verscheidenheid aan werkstukafmetingen te werken, afhankelijk van de eisen van het specifieke project.

De machine is een 3-assige freesbank, wat betekent dat het bewegingen kan maken langs de X-, Y- en Z-assen. Dit is een gebruikelijke configuratie voor freesmachines en stelt de gebruiker in staat om verschillende soorten freesbewerkingen uit te voeren.

De Quaser MV184P/12B kan worden geprogrammeerd met behulp van Edgecam-software. Edgecam is een CAM-software die vaak wordt gebruikt in de industrie voor het programmeren van CNC-machines. Het gebruik van Edgecam kan bijdragen aan het efficiënt instellen van bewerkingspaden en operationele parameters.

Machinespecificaties

Aantal assen
3
Capaciteit
x = 1020 mm, y = 610 mm, z = 610 mm
Programmatuur
Edgecam

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Frezen

Met frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!