DMG Mori

CTX Beta 800 TC

Meer over deze machine

DMG Mori CTX Beta 800 TC Draai-/freesbank

De DMG MORI CTX BETA 800 TC is een uiterst geavanceerde draai/freesbank, ideaal voor veeleisende productietaken waar precisie en veelzijdigheid essentieel zijn. Deze machine heeft een doorlaat van 65 mm en is uitgerust met een overnamespil, wat het mogelijk maakt om complexe en nauwkeurige bewerkingen uit te voeren.

Een onderscheidend kenmerk van de CTX BETA 800 TC is de beweegbare Y-as, die een extra mate van flexibiliteit biedt bij het positioneren en bewerken van onderdelen. Dit is vooral nuttig voor taken die complexe vormen en patronen vereisen.

De machine heeft een maximale slag van 480 mm in de X-as, 200 mm in de Y-as, en 845 mm in de Z-as. Deze ruime bewegingsbereiken stellen de machine in staat om een breed scala aan werkstukken te hanteren, van klein tot relatief groot.

Bovendien heeft de CTX BETA 800 TC een indrukwekkende maximale stangcapaciteit met een diameter van 162 mm, wat aangeeft dat de machine in staat is om grote staven of materialen te verwerken. Dit maakt het een ideale keuze voor toepassingen die de verwerking van grotere materialen vereisen.

Machinespecificaties

Doorlaat (Ø)
65 mm
Werkbereik
X = 480 mm, Y = 200 mm, Z = 845 mm
Bijzonderheden
Beweegbare Y-as

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Frezen

Met frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Draaien

CNC-draaien is een zeer nauwkeurige, computergestuurde verspaningstechniek waarbij het metaal ronddraait.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!