CMA

TRD28 CNC 4500

Meer over deze machine

CMA TRD28CNC4500 CNC Freesbank

Deze boor-/freescombinatie is een uiterst efficiënte machine, ideaal voor het verwerken van een scala aan materialen waaronder RVS, aluminium, staal en kunststof. Het apparaat beschikt over 3-assig frezen en is uitgerust met een haakse kop, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid en precisie van de bewerkingen.

Met een indrukwekkend werkbereik van 4,5 meter in de X-as, 520 mm in de Y-as en 400 mm in de Z-as, biedt de machine voldoende ruimte voor het verwerken van uiteenlopende werkstukken. Het toerental varieert van 50 tot 4.000 rpm, wat flexibiliteit biedt voor verschillende toepassingen en materialen.

Bovendien heeft de machine een hoge voedingssnelheid van 25 meter per minuut, wat resulteert in een snelle en efficiënte productie. Met een vermogen van 8,9 kW biedt de boor-/freescombinatie een solide balans tussen prestaties en energie-efficiëntie.

Machinespecificaties

Type machine
boor-/freescombinatie
Werkbereik
x = 4,5 m; y = 520 mm, z = 400 mm
Toerental
min. 50, max. 4.000 rpm
Materialen
Aluminium, staal en kunststof
Aantal assen
3

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Frezen

Met frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!