Nog nauwkeuriger en sneller lasersnijden

RVS Montfoort heeft een nieuwe lasersnijmachine aangeschaft waarmee nog preciezer en stabieler gesneden kan worden in onder andere roestvrijstaal of aluminium. Het gaat om de 2D Laser Processing machine eX-serie van Mitsubishi. Deze lasersnijmachine heeft een zwaardere capaciteit dan de vorige en heeft een hogere productiviteit. Maar de lasersnijmachine is met name ook nauwkeuriger en zorgt voor een minder spatting en preciezere hoeken in roestvrijstaal. Doordat deze machine gebruik maakt van de Brilliant snijtechnologie, krijgt u ook gladdere snijoppervlaktes. Bovendien is deze lasersnijmachine ook nog milieuvriendelijker waardoor bespaard wordt op de CO2-uitstoot van het productieproces.

Wilt u meer weten over deze machine? Lees hier meer of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staat u graag vrijblijvend te woord!

Deze nieuwe lasersnijmachine van RVS Montfoort is vele malen sneller maar dit gaat niet af van de precisie. Door een aantal verbeteringen kunnen er nu nauwkeurigere hoeken in roestvrij staal worden gemaakt.

Ook kunnen er met deze lasersnijmachine dikkere materialen bewerkt worden. De auto-focus lens zorgt er daarnaast voor dat bij het laseren van gaten er minder spatting ontstaat rondom de cirkel. Tevens is onze lasermachine  voorzien van Brilliant snijtechnologie. Dit betekent dat men snijdt met optimale snij- en gasparameters om een zo’n glad mogelijk snijoppervlak te krijgen.

Naast de verbeteringen in kwaliteit is RVS Montfoort met de aanschaf van deze lasersnijmachine ook milieuvriendelijk bezig. De CO2 uitstoot is namelijk 30 procent minder waardoor u met productie bij RVS Montfoort ook meewerkt  aan een beter milieu.

Wilt u meer weten? Lees alles over lasersnijden op onze website of neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Meer nieuws

Energielabel A+++++

Duurzaamheid bij RVS Montfoort: energielabel A+++++

Groter, beter en sneller: de voordelen van de nieuwe CNC-freesbank

De voordelen van een geautomatiseerd opslagsysteem

Nieuwe ontbraammachine Costa MD7

Onze werkwijze: dit is hoe we Lean Manufacturing inzetten

RVS Montfoort sponsor The Ride – Stelvio tot Cauberg