IMET

AutoCut GBS 240 GH

Meer over deze machine

IMET 240 GH AUTOCUT Zaaginrichting

De IMET GBS 240 GH is een zaagmachine met een gecontroleerde afdalingsfunctie, ontworpen voor veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het is bijzonder geschikt voor kleine tot middelgrote series mechanische producties en voor kleine tot middelgrote timmerwerkzaamheden. Uniek aan deze machine is zijn vermogen om schuine sneden tot 60 graden naar links uit te voeren.

Een van de opvallende kenmerken van de GBS 240 GH is het grote werkoppervlak, dat integraal draait met de boog van de machine. Dit ontwerp helpt incisies op het werkoppervlak te voorkomen. Voor eenvoudige rotatie is de machine voorzien van een kogellager.

De bankschroef van de machine heeft verstelbare geleiders die dwars over het werkoppervlak schuiven voor een snelle benadering van het te snijden materiaal. Dit helpt bij een efficiënte en nauwkeurige materiaalplaatsing voor het snijden.

De GBS 240 GH is uitgerust met een bimetaal zaagblad van 2730x27x0,9mm dat draait met een snelheid van 30 tot 70 m/min. Deze snelheid maakt het ideaal voor het bewerken van staal en gietijzer.

Het gecontroleerde afdalingssysteem van de machine is uitgerust met een automatische bediening met een 3-standen selector voor handmatig snijden, een snelle benadering van het materiaal en een automatische snede met zelfstandige afdaling. Het heeft ook een verstelbare stop en een eindsnijmicroschakelaar.

Hoewel de machine veelzijdig is in haar snijmogelijkheden, wordt zij voornamelijk gebruikt voor het snijden van aluminium.

Machinespecificaties

Snijcapaciteit bij 0°
Rond = 240 mm, vierkant = 230 mm, rechthoek = 270 x
Zaagbladsnelheid
35/70 m/min
Motor zaagblad
1,2 kW
Zaagmaat
2730 x 27 x 0,9 mm

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

Zagen

Dikkere platen RVS kunnen ook met grote efficiëntie gezaagd worden met een van onze zaaginrichtingen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!