Trumpf

TruBend 7036

Meer over deze machine

Trumpf TruBend 7036 Kantbank

De Trumpf TruBend 7036 is een hoogwaardige kantbank die uitblinkt in precisie en efficiëntie. Met een capaciteit van 36 ton en een buiglengte van 1020 mm is deze kantbank ideaal voor het buigen van kleinere, complexe onderdelen. Hier onderscheid deze kantbank zich van de TruBend 5230, een kantbank die voornamelijk bedoeld is voor grotere onderdelen.

Een van de belangrijke kenmerken van de TruBend 7036 is de CNC-achteraanslag, die zorgt voor nauwkeurige positionering van het materiaal tijdens het buigproces. De machine is uitgerust met de Trumpf TASC 6000-besturing, waardoor een hoge mate van controle en gebruiksgemak wordt geboden.

De doorlaat tussen de staanders is 932 mm, en de machine heeft een maximale ruimte van 420 mm tussen de tafel en de ram. De uitlading bedraagt 150 mm, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van de machine bij verschillende buigtoepassingen.

Wat betreft snelheid, de TruBend 7036 heeft een indrukwekkende valsnelheid en werksnelheid van 220 mm/sec, wat resulteert in snelle cyclustijden en verhoogde productiviteit.

De kantbank vereist een aansluitspanning van 6 kVa en heeft compacte afmetingen met een lengte van 1805 mm, een breedte van 1330 mm en een hoogte van 2380 mm. Met een gewicht van 2600 kg is het een stevige en robuuste machine die ontworpen is voor een langdurige en betrouwbare werking.

Machinespecificaties

Toepassing
Kleinere, complexe onderdelen
CNC
Ja

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

Zetten

Zetten is de eenvoudigere maar snellere manier om metaal te buigen, geschikt voor grotere series.

Kanten

Het kanten van metaal verbetert de sterkte, stabiliteit en nauwkeurigheid van het eindproduct en vergemakkelijkt de montage en lasverbindingen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!