Omax

WaterJet 80x

Meer over deze machine

Omax WaterJet 80X watersnijmachine

De Omax 80X waterjet is een hoogwaardige watersnijmachine die een krachtig en precies alternatief biedt voor traditionele snijmethoden. Met watersnijden als kernbewerking, maakt de Omax 80X gebruik van een hoge druk waterstraal van 4100 bar om diverse materialen nauwkeurig te snijden.

Een van de voordelen van deze machine is het ruime werkbereik van 6000 mm x 2000 mm, waardoor het geschikt is voor het verwerken van grote platen of het uitvoeren van meerdere snijbewerkingen tegelijkertijd.

De Omax 80X is ook in staat om verschillende diktes van materialen te snijden, wat het een veelzijdige optie maakt voor een breed scala aan industriële toepassingen. Of het nu gaat om dunne platen of dikker materiaal, de machine kan met gemak verschillende soorten snijwerkzaamheden uitvoeren.

Een opmerkelijke extra functie is de nesting software die bij de machine wordt geleverd. Deze software helpt bij het optimaliseren van het snijproces door het materiaalgebruik te maximaliseren en afval te minimaliseren, wat resulteert in een efficiënter en kosteneffectief productieproces.

Machinespecificaties

Capaciteit
4.100 Bar
Werkbereik
6.000 mm x 2.000 mm
Programmatuur
Nesting software (voor optimaal snijresultaat)

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

Waterstraalsnijden

Waterstraalsnijden biedt het vermogen om dikkere en diverse materialen te snijden zonder warmtegerelateerde vervorming of verbranding.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!