Birlik Makina

MSM

Meer over deze machine

Birlik MSM walsmachine

De Birlik MSMS is een geavanceerde walsmachine die speciaal is ontworpen voor het buigen en vormen van plaatmateriaal. De machine beschikt over een indrukwekkende walsbreedte van 1270 mm, wat het mogelijk maakt om een breed scala aan werkstukformaten te hanteren.

Een van de kernkenmerken van de Birlik MSMS is de capaciteit om verschillende plaatdiktes te verwerken. Bij een product waarbij er gebruik wordt gemaakt van 3 bovenrollen kan de machine platen tot 2 mm dik verwerken, wanneer er gebruikt wordt gemaakt van 5 bovenrollen, kan de machine platen tot 3 mm dik verwerken. Daarnaast heeft de machine een capaciteit voor het verwerken van een plaatdikte van 2 mm bij aanbuiging.

De bovenrol van de Birlik MSMS walsmachine heeft een doorsnee van 110 mm, wat bijdraagt aan de nauwkeurigheid en consistentie van het walsproces.

Machinespecificaties

Breedte wals
1.270 mm
Plaatdikte
3 bovenrollen = 2 mm, 5 bovenrollen = 3 mm
Breedte bovenrol
110 mm

Gerelateerde diensten

Deze machine wordt gebruikt bij de volgende metaalbewerkingstechnieken.

frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

RVS frezen

Met RVS frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.
frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Aluminium frezen

Met aluminium frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.
frezen van aluminium, rvs, staal of kunststof bij RVS Montfoort

Kunststof frezen

Met kunststof frezen wordt met roterende gereedschappen materiaal van een werkstuk verwijderd om complexe vormen te maken met hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Afwerking

Vormgeving

Snijbewerking

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op!