Yachting

Metaalbewerking voor de nautische industrie

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

RVS Montfoort is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van RVS-onderdelen voor de nautische/yachtingindustrie. Wij zijn trots om een belangrijke speler te zijn in deze branche en onze bijdrage te leveren aan de productie van superjachten met een lengte tot 200 meter.

Ons team van ervaren vakmensen is in staat om op locatie en in onze eigen bedrijfshal hoogwaardige RVS-onderdelen te produceren. Deze onderdelen zijn van essentieel belang voor de esthetiek en functionaliteit van het jacht.

Voor het exterieur van het jacht ontwerpen en vervaardigen wij onder andere schuifdeuren, dekluiken, mast onderdelen, fairleads, ventilatieroosters, scheepsbeslag, windschermen, inspectiepoorten, skylights, jerrycan frames en stalen inlasframes. Deze onderdelen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook bestand zijn tegen de zware omstandigheden op zee.

Ook voor het interieur van het jacht kunnen onze klanten op ons rekenen. Wij produceren onder andere trapleuningen, deurbeslag, fiddle rails, scheepskeukens, glasklemmen, profielen, douche schermen, interieur onderdelen, tafels, wasbakken en raamstijlen. Al deze metalen onderdelen dragen bij aan de luxe uitstraling en het comfort van het jacht.

Bij RVS Montfoort streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij zetten ons in om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te leveren, met oog voor detail en design.

Gerelateerde diensten

Voor deze industrie (en voor andere industrieën) verrichten wij de volgende diensten.

Zagen

Dikkere platen RVS kunnen ook met grote efficiëntie gezaagd worden met een van onze zaaginrichtingen.

Assemblage

RVS Montfoort assembleert diverse halffabricaten tot één geheel zoals plaatwerkcomponenten, CNC-bewerkte componenten en gelaste samenstellingen voor verschillende industrieën

Afbramen

Met afbramen verwijderen we scherpe randen van het metaal voor een betere kwaliteit en om veiligheid te waarborgen.

Knippen

Knippen is een toegankelijk en snelle snijtechniek – in veel gevallen kan metaal worden geknipt.

Zetten

Zetten is de eenvoudigere maar snellere manier om metaal te buigen, geschikt voor grotere series.

Ponsen

We voorzien plaatmateriaal van gaten, vormen of markeringen door middel van ponsen.