Voedingsindustrie

Metaalbewerking voor de voedselindustrie

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

RVS Montfoort heeft ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige voedselmachines voor diverse branches in de voedselindustrie. Van transportbanden tot kookunits, wij bieden een breed scala aan voedselmachines om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze voedselmachines worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder zuivel, fruit, aardappelen, vlees, zoetwaren, margarine, vetten en oliën, dranken en vele andere soorten voedselproductie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen en streven ernaar om machines te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen, zoals de HACCP-norm.

Onze voedselmachines variëren van machines voor het wassen, drogen en snijden van groenten tot machines voor vleesverwerking. Ook machines voor de bakery industrie, zoals zoetwaren, koek en snacks, behoren tot ons portfolio. Onze producten omvatten onder meer repensnijders, schnitzelpletters, kookunits en diverse soorten RVS transporteurs, zoals opvoerschroeven, opvoerbanden en transportbanden.

Als expert op het gebied van roestvast staal produceren wij voedselmachines van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, oxidatie en andere omstandigheden die zich kunnen voordoen in de voedselindustrie. Wij zetten ons in om onze klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en efficiëntie.

Onze projecten in de

Voedingsindustrie

RVS Schnitzelpletters

Voor de vervaardiging van schnitzels bouwt RVS Montfoort al heel wat jaren schnitzelpletters in allerlei soorten en maten.

Kookunits

Hoogwaardige kookunits voor uw restaurantkeuken of voor andere toepassingen.

Gerelateerde diensten

Voor deze industrie (en voor andere industrieën) verrichten wij de volgende diensten.

Zagen

Dikkere platen RVS kunnen ook met grote efficiëntie gezaagd worden met een van onze zaaginrichtingen.

Assemblage

RVS Montfoort assembleert diverse halffabricaten tot één geheel zoals plaatwerkcomponenten, CNC-bewerkte componenten en gelaste samenstellingen voor verschillende industrieën

Afbramen

Met afbramen verwijderen we scherpe randen van het metaal voor een betere kwaliteit en om veiligheid te waarborgen.

Knippen

Knippen is een toegankelijk en snelle snijtechniek – in veel gevallen kan metaal worden geknipt.

Zetten

Zetten is de eenvoudigere maar snellere manier om metaal te buigen, geschikt voor grotere series.

Ponsen

We voorzien plaatmateriaal van gaten, vormen of markeringen door middel van ponsen.