Petrochemische industrie

Over deze sector

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

De petrochemische industrie speelt een cruciale rol in onze maatschappij, door de verwerking van aardoliefracties tot waardevolle chemische producten die we gebruiken in onze dagelijkse levens. Als specialist in de machinebouw heeft RVS Montfoort ruime ervaring in deze industrie, waardoor we in staat zijn om de meest uitdagende projecten aan te pakken.

Bij RVS Montfoort zijn we gepassioneerd over het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten aan onze klanten in de petrochemische industrie. Onze expertise op het gebied van machinebouw en onze jarenlange ervaring staan garant voor de productie van uitmuntende producten.

Een van onze specialiteiten is de productie van diverse buffertanks en besturingskasten, die van groot belang zijn voor de productieproces in de petrochemische industrie. Onze buffertanks bieden nauwkeurige bufferruimte voor vloeistoffen, waardoor een consistente en efficiënte productie mogelijk is. Onze besturingskasten, die beschikbaar zijn in RVS 304/316, worden naar wens en specificatie van onze klanten gebouwd en bieden een uitstekende besturing van hydraulische of elektrische systemen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om deze kasten uit te rusten met een afdek-kantelraam voor het touchscreen, waardoor ze nog gebruiksvriendelijker worden.

Bij RVS Montfoort geloven we in het creëren van waardevolle oplossingen voor onze klanten en daarom blijven we onszelf uitdagen en innoveren. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren machinebouwer voor uw petrochemische projecten, dan bent u bij RVS Montfoort aan het juiste adres.

Voor de petrochemische industrie werken we veel met de materialen RVS 316, verschillende Duplex Kwaliteiten, incolloy en hastelloy.

Gerelateerde diensten

Voor deze industrie (en voor andere industrieën) verrichten wij de volgende diensten.

Zagen

Dikkere platen RVS kunnen ook met grote efficiëntie gezaagd worden met een van onze zaaginrichtingen.

Assemblage

RVS Montfoort assembleert diverse halffabricaten tot één geheel zoals plaatwerkcomponenten, CNC-bewerkte componenten en gelaste samenstellingen voor verschillende industrieën

Afbramen

Met afbramen verwijderen we scherpe randen van het metaal voor een betere kwaliteit en om veiligheid te waarborgen.

Knippen

Knippen is een toegankelijk en snelle snijtechniek – in veel gevallen kan metaal worden geknipt.

Zetten

Zetten is de eenvoudigere maar snellere manier om metaal te buigen, geschikt voor grotere series.

Ponsen

We voorzien plaatmateriaal van gaten, vormen of markeringen door middel van ponsen.